Yammie sjokoladefudge!
Kom over en sjokoladefudge-oppskrift på pinterest som absolutt så veldig tiltrekkende ut. Relativ sunn og med bare naturlige ingredienser og uten melk og gluten. Innertier! Enkel å lage var den også (nok en fordelaktighet i min verden), i grunnen bare å klaske sammen og slenge i frysen. Enklere blir det ikke 😀 Hvordan det smakte lurer du? Herlig! Og mektig… Den porsjonen kan kanskje klare seg til søndag, LOL 🙂
Lyst til å prøve den du også? Det du trenger er:
- 8 ss kakaopulver
- 8 ss extra virgin kokosolje
- 8 ss peanøttsmør eller annet nøttesmør
- 8 ss lønnesirup
- 1/8 ts salt
Fremgangsmåte:
- Ha alle ingrediensene i en kjele
- Varm forsiktig opp mens du rører rundt. Det skal bare smelte og røres sammen, ikke koke
- Hell massen over i en form kledd med plastfolie
- Sett i frysen i 2 timer eller i kjøleskapet noen timer
- Ta ut av frysen og kutt den opp i passende biter. Må oppbevares i kjøleskapet. Når den har stått en stund i romtemperatur så blir den veldig myk og klinete, men ikke mindre god altså 😉