Enkle bananpannekaker uten gluten og melk

Enkle bananpannekaker uten gluten og melk

Her har du en enkel og god bananpannekakeoppskrift. Jeg har her brukt pannekakeoppskriften til Berit Nordstrand og lagt til en banan, enkelt og greit 😉 

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 2 dl fullfett kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 3 egg
  • 4 dl havregryn
  • 0,5 ts salt
  • liten dæsj kardemomme (kan sløyfes)
  • en middels stor banan

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en food processor og blend godt sammen
  • La svelle i ca 10 minutter
  • Stek pannekakene i litt smør eller kokosolje i en litt over middels varm stekepanne

TIPS: Jeg syntes røra ble litt tjukk, neste gang komme jeg til å male havregrynene i food processoren først og deretter ha i resten av ingrediensene. Evt. ha i litt mer væske. 

Nyt og god helg! 

Foto: ID 60036913 © Nikita Buida | Dreamstime.com 
(fikk ikke tatt noe bra bilde selv, men pannekakene på bildet ligner veldig ;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk