Enkle bananpannekaker uten gluten og melk
Her har du en enkel og god bananpannekakeoppskrift. Jeg har her brukt pannekakeoppskriften til Berit Nordstrand og lagt til en banan, enkelt og greit 😉
Ingredienser til 4 porsjoner:
- 2 dl fullfett kokosmelk
- 2 dl vann
- 3 egg
- 4 dl havregryn
- 0,5 ts salt
- liten dæsj kardemomme (kan sløyfes)
- en middels stor banan
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en food processor og blend godt sammen
- La svelle i ca 10 minutter
- Stek pannekakene i litt smør eller kokosolje i en litt over middels varm stekepanne
TIPS: Jeg syntes røra ble litt tjukk, neste gang komme jeg til å male havregrynene i food processoren først og deretter ha i resten av ingrediensene. Evt. ha i litt mer væske.
Nyt og god helg!
Foto: ID 60036913 © Nikita Buida | Dreamstime.com
(fikk ikke tatt noe bra bilde selv, men pannekakene på bildet ligner veldig ;))